McLaren park Group Picnic and Playground Update

Hi everyone! We have wasted no time beginning our schematic design phase, and we are eager to show you the latest graphics of the playground design. Since the playground is geared to school-aged children, the design team has refined how the various elements are being used within the playground. The timbers, nets, and slide are now part of one cohesive play structure.The timbers are no longer simply stairs; we are using them vertically to create a more challenging and varied play space.There will be two slides, one tall, descending from the top of the net structure and the other smaller and ADA accessible. Please check out our new images uploaded to the Project page below. and let us know what you think!

McLaren Park Playground and Group Picnic Area Renovation Project